fbpx

6 Tips til den perfekte spa oplevelse i hjemmet


6 Tips til den perfekte spa oplevelse i hjemmet

Der er ingen tvivl om, at spa oplevelser er populære. Især hvis man har mulighed for at tage på spa ophold ude i naturen eller i et luksuriøst hotel. Men hvad nu, hvis du ikke har råd til det? Eller måske bor du ikke i nærheden af et spa-hotel? Så kan du sagtens få en lige så god spa oplevelse derhjemme! I denne artikel deler vi 6 tips til, hvordan du skaber den perfekte spa oplevelse i hjemmet.

God og afslappende musik

Det første tip er at sætte god og afslappende musik på. Det kan nemlig være med til at skabe den helt rigtige stemning. Vælg noget, der ikke giver anledning til at tænke på andet end at slappe af. Det kan f.eks være stille klassisk musik, spa-musik eller måske endda naturens lyde.

Tænd levende lys

For at skabe en spa-agtig atmosfære er det også vigtigt, at du tænder nogle levende lys. Du kan f.eks bruge alm. stearinlys eller bruge nogle stearinlys med dufte af f.eks. lavendel, grapefugt eller eukalyptus, da disse dufte er med til at skabe en rolig og afslappet stemning.

Brug spa produkter

Når du skal have den perfekte spa oplevelse, er det også vigtigt, at du bruger de rette produkter. Der findes mange forskellige former for spa produkter, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Du kan f.eks bruge et ansigtmaske, kropsolie eller skrubbemaske. Vælg nogle produkter, der er med til at pleje og fugte din hud og som samtidig giver dig en afslappende fornemmelse.

Sluk telefonen

Når du skal have slappe af der hjemme, er det også vigtigt at slukke for telefonen. Du skal huske på, at spa handler om afslapning og ro. Derfor bør du ikke tage imod opkald eller besvare beskeder imens du forkæler dig selv med en spa oplevelse. Lad være med at tænke på arbejde eller andre forpligtelser og nyd i stedet den afslappende virkning af selvforkælelse.

Forfriskende drik eller en god flaske vin/champagne

En spa oplevelse er ikke komplet uden en forfriskende drik eller en god flaske vin/champagne. Du kan f.eks drikke et glas friskpresset juice, te eller mineralvand med lidt frugt i. Hvis du foretrækker alkohol, kan du drikke et glas vin eller champagne. Husk dog at spa også handler om afslapning, så du bør ikke drikke for meget alkohol.

Frugt og snacks

Hvis du gerne vil have lidt at spise under din selvforældelse så, er det også en god idé at medbringe frugt eller snacks. Frugt er en god idé, da det både er sundt og forfriskende. Du kan f.eks medbringe et par stykker fersken, en appelsin eller nogle blåbær. Hvis du gerne vil have lidt snacks, kan du medbringe nogle kiks, nødder eller chokolade. Det er vigtigt at huske på, at spa også handler om at spise sundt og fornuftigt.

Hvis du foretrækker en lækker spaoplevelse udenfor hjemmet, så se denne guide med de bedste spaophold i hele landet

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol